Jouw Vloerenlegger

Jouw Vloerenlegger Amersfoort

Jou vloer vakkundig gelegd door Jouw Vloerenlegger - Robert Poolen

Vloeren leggen of Renoveren

Ik lever alleen kwaliteit en de beste service

Ik geef je graag persoonlijk advies

  Kennismaking en vloer inspectie
  Vrijblijvende offerte
  Bij akkoord maken we een afspraak
  Ook voor het leggen van jou aangeschafte vloer


Jouw vloeren laten leggen of Renoveren?

Opzoek naar een ervaren vloerenlegger in de regio Amersfoort? Of ben je opzoek naar een vloeren legger die jou vloer perfect kan renoveren? Dan zit je goed bij Jouw Vloerenlegger. Ik ben Robert Poolen en met mijn jarenlange ervaring maak ik je vloer als nieuw! Of ik leg perfect jou nieuwe vloer in je woning.

Ik beschik over de benodigde apparatuur en gereedschappen om jouw vloeren te leggen of te renoveren. 
Heb je bijvoorbeeld zelf een vloer gekocht en ben je opzoek naar iemand die deze er vakkundig in kan leggen?
Neem dan ook direct contact met mij op. 

PVC vloeren - Laminaat vloeren - Houten Vloeren - Renovatie vloeren

Waarom Jouw Vloerenlegger in Amersfoort?

Ik ben een vloeren legger die veel kennis heeft in het leggen van PVC vloeren, Houten vloeren en laminaat vloeren. Maar ook in het plaatsen van de randafwerking zoals plinten. Vloeren heb je in verschillende patronen zoals: Stroken, Visgraat, tegels of Hongaarse punt. 

Ben je opzoek naar iemand die jou zelf aangeschafte vloer kan leggen? Of wil je dat ik jou plinten plaats? Voor dit en nog veel meer kan ik je van dienst zijn.
Jouw Vloerenlegger is er voor iedereen die een mooie vloer wilt.