Jouw Vloerenlegger

Even kennismaken

Mijn naam is Robert Poolen en ik ben de eigenaar van Jouw Vloerenlegger. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer, iemand die jouw zelf aangeschafte vloer kan leggen of een renovatie kan uitvoeren, zoals het schuren, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn passie voor het vloeren leggen in combinatie met mijn jarenlange ervaring zorgen ervoor dat ik je hiermee buitengewoon goed kan helpen.

 

Voor de bovengenoemde werkzaamheden kun je zowel als particulier of als bedrijf bij mij terecht. Bij voorkeur maak ik een afspraak om bij je langs te komen, zodat ik de ruimte kan bekijken en alle benodigde gegevens kan noteren en opmeten. Ik kan elke type en merk PVC, Hout of Laminaat vloer leveren. Ook is er een mogelijkheid om in een showroom te kijken naar deze vloeren. 

 

Mocht je meer informatie willen of een offerte aan willen vragen? Dan kun je hiervoor vrijblijvend bij mij terecht. Je kunt mij een bericht sturen en ik zal dan direct contact met je opnemen. Je kunt mij ook altijd gemakkelijk een Whatsapp sturen.

Waarom kiezen voor Jouw Vloerenlegger?

  Jarenlange ervaring
  Particulier & Zakelijk
 Ik kom op locatie voor inmeten & inspectie
  Snelle service & Contact
  Klantbeoordeling 4.9 van 5.0 *****
  Kleinschalig en persoonlijk

Kom in contact

Tonselsedreef 52, 3845 CT Harderwijk
info@jouwvloerenlegger.nl

06 40 78 49 44

KVK 68661398

Jouw Vloerenlegger - Harderwijk